سیل القایی

استرچ پالت و سلفون کش
آوریل 21, 2018
نگاهی به آینده صنعت بسته بندی
ژوئن 2, 2018

امروزه ماندن در بازار تبدیل به یک رقابت شده که یکی از ارکان مهم  (جدا از مسائلی چون کیفیت محصول، نوآوری، تنوع ، خدمات پس از فروش)  تبلیغات می باشد. هدف از تبلیغ، بازاریابی برای محصول یا ارائه  آن به مشتری می باشد.

ساخت و تولید ماشین آلات بسته بندی بر اثر پیشرفت تکنولوژی و حرفه ای تر شدن مشتریان باعث گسترش و توسعه ماشین آلات بسته بندی گردیده است.

ماشین آلات بسته بندی فرهام دگر باره در کنار معرفی ماشین آلات بسته بندی نام برده خود بصورت مقالات کوتاه، این بار به بسط و شرح در خصوص دستگاه های سیل القایی پرداخته است.

نگاهی به گذشته :

در گذشته قبل از اینکه دستگاه سیل القایی به عرصه بازار راه پیدا کند، از دستگاه سیل حرارتی یا پرس حرارتی برای سیل کردن ظروف استفاده می شد. با پیشرفت علم و تکنولوژی دستگاه سیل القایی، روشی نوین و مطمئن تری برای سیل کردن ظروف توسط فویل آلومینیوم جایگزین روش حرارتی گردید. دستگاه سیل القایی هر روزه به عنوان روشی پیشرفته در بازار بسته بندی در حال گسترش و بهبود می باشد.

سیل القایی چیست :

دستگاه سیل القایی یک فرآیند گرمایشی غیر تماسی است که ظرف را با واشر القایی که داخل درب ظرف قرار دارد، سیل می نماید فرآیند بدین گونه می باشد که در اثر میدان مغناطیسی ایجاد شده واشر القایی بر روی دهانه ظرف سیل می گردد  و این کار  از  نفوذگاز و مایعات و رطوبت به داخل ظرف جلوگیری می کند. واشر های دستگاه سیل القایی شامل یک لایه تکیه گاه از جنس مقوا یا فوم، یک لایه پارافین، یک لایه نازک آلومینوم و یک لایه پلیمر حساس به گرما که با جنس ظرف سازگاری دارد، می باشد. شایان ذکر است با توجه به نوع محصول و جنس ظروف واشر القایی مورد نظر قابل انتخاب می باشد.

این نکته را باید در نظر داشت که با توجه به سیل شدن ظرف توسط میدان مغناطیسی نباید در هنگام استفاده از دستگاه از ظروف یا درب های فلزی استفاده گردد.

دستگاه سیل القایی به صورت زیر تقسیم بندی می گردند :

1- دستگاه سیل القایی دستی یا پرتابل

2- دستگاه سیل القایی اتوماتیک

دستگاه سیل القایی دستی و پرتابل، در دو مدل سیل القایی دستی کوچک و سیل القایی دستی بزرگ تقسیم می گردد. تفاوت اصلی این  دستگاه در سایز واشر القایی جهت سیل شدن ظرف می باشد. بطور کلی برای ظرف با قطر دهانه 2 تا 10 سانتی متر از سیل القایی کوچک و برای ظرف با قطر دهانه 6 تا 13 سانتی متر از سیل القایی بزرگ استفاده می گردد.

کاربرد دستگاه سیل القایی دستی در واحد های  تولیدی و کارگاه های کوچک  با ظرفیت پایین می باشد. کارکرد دستگاه سیل القایی دستی  به این صورت می باشد که پس از قرار دادن واشر در درب ظرف و بستن آن ، دستگاه سیل القایی دستی را بر روی درب ظرف قرار داده و با اعمال میدان مغناطیسی توسط فشار دکمه و اثر گرما ایجاد شده به واشر القایی، ظرف سیل شده و اصطلاحا پلمپ می گردد

جنس ظرف PP,PVC,PE,PET  قابلیت سیل شدن توسط دستگاه سیل القایی دستی را دارا می باشد. از دستگاه سیل القایی دستی برای بسته بندی محصولات دارویی، غذایی و شیمیایی می توان بهره گرفت.

دستگاه سیل القایی اتوماتیک :

کارکرد دستگاه سیل القایی اتوماتیک به این صورت می باشد که واشر را در درب بطری قرار داده و پس از بسته شدن درب بطری، ظرف ها توسط کانوایر به سادگی از زیر هد دستگاه (که بروی نوار نقاله نصب شده است)، عبور می کنند. به این ترتیب ظرف ها از میان میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط دستگاه عبور کرده و سیل می گردد. در اثر القا جریان الکترومغناطیسی واشر القایی بروی ظرف سیل می گردد.

یکی از عوامل دیگری که در دستگاه سیل القایی نیمه اتوماتیک مورد بررسی قرار می گیرد، اندازه درپوش و سرعت نوار نقاله می باشد که متناسب با نیاز مشتری عرضه می گردد.

از عوامل موثر در انتخاب دستگاه سیل القایی اتوماتیک سرعت بسته بندی (سرعت نوار نقاله) توان دستگاه و قطر واشر القایی مورد مصرفی می باشد

11 Comments

  1. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  2. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  3. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  4. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  5. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  6. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  7. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  8. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  9. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  10. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  11. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

مشاوره رایگان